E&S Имоти ООД

За нас

Компанията „E&S Имоти” ООД е създадена през 2005 с основна дейност инвестиции, строителство и стопанисване на недвижими имоти.


Многобройни са дейностите, в които собствениците на компанията инвестират успешно – в хотелиерството, в енергетиката, в земеделието, в животновъдството, шопинг Mall Galleria Стара Загора – www.galleriasz.bg
Наша водеща цел е да отговорим на потребностите и на най-изискания вкус на своите клиенти. Не случайно комплекс „Маунтин Лейк” получава приз „Сграда на годината” за 2010 година. След успешния проект „Маунтин Лейк” в местността Смолянски езера, компанията реши да инвестира и в обект на красивото българско черноморие. Така през 2012 година успешно беше завършен комплекс „Маунтин Бриз”. С коректното си отношение и индивидуалния подход към всеки клиент, компанията „E&S Имоти” ООД е предпочитан партньор както в страната , така и в чужбина. Доказателство за това са многобройните доволни клиенти, които с удоволствие се връщат отново и отново при нас, препоръчвайки ни на своите приятели.


 

Сграда на годината 2010

Маунтийн Лейк, Смолян, местност Лъгът в категория хотели. buildingoftheyear

Маунтийн Лейк се намира в едно от най-красивите кътчета на Родопите – на 1500 м надморска височина, в непосредствена близост до живописните карстови езера.