За Комплекса

Комплекс Маунтин лейк

Комплекс Маунтин лейк е един различен комплекс, в автентичен родопски стил, който сякаш е прегърнат от заобикалящата го уникална природа.


Апартаменти, студия и мезонети, обзаведени с фин и елегантен вкус, гарантират на собствениците домашен уют и хармонична атмосфера. Съвременните удобства в апартаментите на комплекс Маунтин лейк ги прави идеални за почивка в Родопите.

Помещенията са проектирани така, че да се гарантира максимален комфорт и спокойствие за цялото семейство. Настаняването е възможно в различни по размер и брой на хората апартаменти, така че всички да имат пространство и да се чувстват комфортно. Фамилните апартаменти са удобни и функционални и са идеални за тези, които идват в Родопите със семействата си. Всички помещения се продават с пълно обзавеждане - от мебелите – до виличките и лъжичките. Всяка стая е със собствена тераса с пленителни гледки. Вниманието към детайла и невероятната панорама правят Маунтин лейк предпочитано място в района на Смолян и Пампорово.

Настройте сетивата си и елате да откриете Родопа планина – по-красива, по-загадъчна, по-магическа. Ние ще ви покажем едно приказно място с най-свежите аромати, гори с необичайно излъчване, най-вълнуващите скали и кристални езера.