-a

Настаняване

Проектирани за да осигурят най-добрата почивка, те са обзаведени с вкус и мисъл за удобство на семействата.

Стая стандарт

  Двойната стая…

117/ лв

Едноспален апартамент

  Апартаментът с…

145/ лв

Двуспален апартамент

  Апартаментът с…

207/ лв

Мезонет

  Мезонетът е…

312/ лв

Домашен вкус и традиционни специалитети

Насладете се на автентичен домашен вкус на предложенията в етно-ресторанта. Ние залагаме на домашно приготвени ястия, влагаме пресни, екологично чисти продукти от местни производители, за да възвърнем вкуса към традиционното.

За вашите събития / мероприятия

За вашите мероприятия, комплексът разполага с мултифункционална конферентна зала с до 40 места, екран, мултимедия.

Вашата приказна сватба

Изберете комплекс Маунтин лейк за вашият най-специален повод. На разположение е ресторант с 90 места, както и огромен парк с много възможности за лятно градинско парти. Нашият екип е на ваше разположение, за да ви съдейства да сбъднете мечтаната приказка под звездите… Ще се съобразим изцяло с вашите желания и възможности, за да бъде събитието незабравимо, сред зеленина и уникална природа…

Relax & Nature

Хотелски комплекс Маунтин лейк е разположен в местността Смолянски езера, в сърцето на Родопа планина, в южното подножие на курортен комплекс Пампорово, сред борови гори и чиста природа. Отправна точка към множество екопътеки, туристически маршрути, културни резервати и пещери през лятото. С множество възможности за риболовен, ловен, екстремен туризъм. А през зимата – чудесно местоположение и достъп до пистите на Пампорово за всички зимни спортове – ски, сноуборд, шейни и др. Уникалният въздух с отрицателна йонизация ще повлияе благотворно на здравето ви с доказан ефект.
Множество възможности за пикник сред природата, конна езда и други забавления за свободното ви време.

За децата

За забавление на най-малките, на разположение е закрит детски кът, външни площадки за игри – футбол на малки вратички, баскетболен кош, игрище за бадминтон, батут, зелени площи за почивка и още игри. Комплексът е затворен, с охрана и видеонаблюдение, осигурява сигурност и спокойствие за родителите.